Επισκόπηση

H Αγγλική γλώσσα είναι απαραίτητη για κάθε είδους εργασία, αλλά και για μεταπτυχιακές σπουδές σε όλους τους τομείς. 

Επίσης αποτελεί το μέσο επικοινωνίας εκατομμυρίων ανθρώπων στις καθημερινές και επιχειρησιακές τους συναλλαγές, καθιστώντας την πρώτη στις προτιμήσεις των σπουδαστών και των εργαζομένων.

Το πρώτο στοιχείο που θα πρέπει να αξιολογήσει κάθε ενδιαφερόμενος προκειμένου να επιλέξει ένα πρόγραμμα εκμάθησης της ξένης γλώσσας που τον ενδιαφέρει, είναι προφανώς η ποιότητα σπουδών και η καταλληλότητα του προγράμματος (εκπαιδευτικό υλικό / ύλη / επίπεδο καθηγητών / ευελιξία στα ωράρια / αντιμετώπιση σπουδαστή). Το δεύτερο στοιχείο που θα πρέπει να αξιολογηθεί είναι η διάρκεια του προγράμματος.

Η 25χρονη εμπειρία μας με τους πολυάριθμους επιτυχόντες μας είναι η εγγύηση που σας παρέχουμε με τα προγράμματα σπουδών για τις πιστοποιήσεις στην Αγγλική γλώσσα.

Τα προγράμματά μας είναι ευέλικτα και διασφαλίζουν την επιτυχημένη προετοιμασία των σπουδαστών μας, οι οποίοι επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε Ανώτατα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ή στοχεύουν σε καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Πληροφορίες Τμήματος
  • Ηλικίες18+
  • Διάρκεια50 λεπτά
Φόρμα Επικοινωνίας